18:30

Taberg

Referat: Mullsjö - Taberg

Tyvärr förlust mot Mullsjö.
Vårens match vann vi mot Mullsjö med 3-2. Denna gången var det kort sagt en svängig match. Mullsjö chocköpnade och var snabba, tekniska o heta. Efter 15 minuter stod det 5-0 till Mullsjö. Vi gjorde en del förändringar och fick tag i spelet mer. Vi reducerade efter en stund genom ett kontringsmål av Arwid med pass från Blomgren. En stund senare gjorde vi 2-5 med mål av Arwid. Efter det fick vi hörna som Blomman nickade in till 3-5. Då fick vi en härlig energi i laget. Linus Sandqvist gjorde mycket snyggt 4 -5 innan paus. En stund in i andra halvlek kvitterade vi genom Arwid där han bröt sig fram mellan backarna och lurade målvakten. Vi hade alltså hämtat upp ett 05-5 underläge på 20 minuter. Många har hört talas om bragden i Berlin men det här var faktist bättre. Dock bar det sig inte bättre än att Mullsjö lyckades peta in 3 bollar i vårt nät. Tilläggas kan är att vi hade ca 5 ytterligare riktigt bra chanser. Tänker bla på Arwids stenhårda skott i ansiktet på Johan som stod på knä framför Mullsjömålet, Tobias fantastiska löpning på kanten med genombrott in i straffområdet med skott strax utanför, Blommans hörnnick strax över, Arwids avslut som Mullsjöbacken rensade på mållinjen mm. Vi hade chansen att ta minst en pinne. Men med stort manfall och tyvärr Anton Lager skadad på vänstebänken från början och Lukas skadad en bit in i matchen så var det en riktigt bra prestation av de som var med. Bla så gjorde Fredrik Selsfors sin första match på nästan 2 år. Tack till 00:erna Hennicks och Mango samt 02:erna Borg, Nordström och Sandqvist som alla stod för riktigt bra insater. Roligt att ha desssa med i vårt lag när de har möjlighet.